Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KSČ nebyla zakázána hned v ´89...

No jo, když voni ty pacholci se nechtěli sami postavit mimo zákon.

2 2
možnosti
Foto

Nazývat sametového prezidenta PANEM a při tom tvrdit,že bylo chybou,když se komunisté nezrušili hned v úvodním dějství sametového podvodu,je poněkud zvláštní.Ta chyba je ovšem tak zásadní,že odmítam před jménem dotyčného používat vůbec titul pan.A to z hluboké úcty ke všem obětem komunismu.Tragedie ovšem spočívá v tom,že tato chyba nebyla způsobena opomenutím,ale jednalo se o záměr dlouho dopředu připravený předlistopadovými bolševiky.

Jestliže dnes jeden kandidát vyčítá druhému fašistické obrazy a sám se nechá sponzorovat komunisty,nevidí si na špičku nosu.Jedná se o naprosto stejné zločinné ideologie. Jen co se týče obětí mají komunisté lepší skore.Jedna banda nám zde v roce 1938 pozvala okupanty ze západu a ta druhá v roce 1968 z východu.Nebylo by na čase už i ty druhé vyhnat nebo odsunout aspoň z politiky?

0 3
možnosti

J32i18ř73í 91R57o26d

25. 1. 2013 7:08

Paní Nikolko, je vidět, že doopravdy málo víte o činech komunistů v 50.letech minulého století. Zasáhli totiž do života většiny rodin jen kvůli politickému názoru, odlišného od jejich. Těm odpůrcům totálně zničili život. Ano, nechovali se zde tak jako v Rusku, kde jejich politika zlikvidovala miliony životů. Jít si k následovníkům této strany pro politickou podporu je velice silná káva a dokazuje, že se pan Zeman řídí heslem "´účel světí prostředky" (mj. nezodpovězená otázka pana Svěráka). Rozkřiknout se na paní Věru Čáslavskou za to, že i ona dala medaili Dubčekovi, který byl světlou výjimkou v KSČ, ale byl umlčen "bratrskou pomocí" - byl od Zemana tak hrubý faul, který nemá obdoby. Vůbec si nejsem jist, jak pozorně jste diskusi poslouchala. Já jsem zkonstatoval, že MZ nezodpověděl 7 z osmi otázek, odvedl pozorost jinam a z tazatelů udělal nesvéprávné osoby. Takového člověka já osobně na hradě nechci. Mimo jiné KSČM se dosud od činů její předchůdkyně - KSČ doopravdy dostatečně nedistancovali!!

4 7
možnosti
Foto

Jenomže ona ty medaile dala i Smrkovskému, Svobodovi a Krieglovi, kteří se prokazatelně podíleli na puči v r. 1948, tedy i podle Vás na zničeníé našich životů.

9 5
možnosti

J87a75n 11K62r63a86u68s

25. 1. 2013 6:06

KSČM je nezakázaná zcela záměrně, aby naše pseudopravice měla špinavé prostředky k oblbnutí národa před volbami - v tomto případě je to komunistický bubák.

11 2
možnosti
Foto

Tak trochu jsem vyjádření paní Čáslavské si dovolil přímo nepochopit. Není kozistentní s jejím dosavadním životem.

Nebyl nikdo jiný, kdo udělal více pro úspěšnou reprezentaci socialistického Československa, Československé socialistické republiky, tedy komunistické diktatury. ČSSR s lvíčkem měla vždy na hrudi.

A pokud mohu vycházet z tehdejších průzkumů veřejného mínění, tak ti Češi měli ten socialismus hodně zadřený pod kůží.

13 3
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.