Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R53o88m51a10n 91K83o55z53e81l

20. 2. 2013 23:14

Dokončím - často se to lidé ani při pohovoru nedozví, o jakou práci se jedná. Na pohovoru jen mlžení a sliby vysokých výdělků a dotaz na konkrétní pracovní náplň je vždy zahnán tím, že vše zjistíte až přímo v praxi.

 Pak člověka vezmou do auta, pořád neví nic, dovezou jej do cizího města, kde konečně vyjde najevo, že má zastavovat lidi na ulici a něco jim nabízet, případně chodit dům od domu,,,

1 0
možnosti
Foto

jj přesně tak to chodí i když u finančníků je to malinko odlišné. Šetřím čas i jejich a na takové nabídky setkání nechodím ;-)

1 0
možnosti
Foto

Velmi správně jste slovo práce dala do uvozovek. Je nežádoucí na jakékoliv výzvy a nabídky "práce" reagovat, protože opravdová nebo zajímavá práce je dopředu rozebrána, popřípadě v některých oblastech již vůbec není.

2 0
možnosti
KN

K24a15r77e67l 96N48o73v46á21k

20. 2. 2013 16:14

Pokud člověk podepíše se zaměstnavatelem smlouvu a sám netuší do čeho jde, je to jen jeho chyba. Stačí mít trochu rozumu a nehnat se bezhlavě za každou vidinou snadno vydělaných peněz.

3 0
možnosti
VV

Tak,tak. Chyba je vždy u toho podvedeného. Nemá být  " hloupý ".

4 1
možnosti
ZZ

"E-mailem vám nic napsat nemůžu, o jakou pozici a práci se jedná se dozvíte pouze pří osobním jednání …“ - Pokud by mi odpověděla toto, tak bych hovor asi okamžitě ukončila s tím, že pokud nebudu vědět, o jakou pozici se jedná, tak je mi to krajně podezřelé a s takovým zaměstnavatelem, co odmítá lidem, které sám aktivně oslovuje, informaci sdělit, nechci mít nic společného. Rv (Samozřejmě ale záleží na situaci každého jedince, protože pro mnohé může ta práce znamenat velmi hodně a budou ochotni tam jít i bez dostatku informací...)

5 0
možnosti
JJ

Samozřejmě ale záleží na situaci každého jedince, protože pro mnohé může ta práce znamenat velmi hodně a budou ochotni tam jít i bez dostatku informací...

Jenže pak většinou spláče nad výdělkem (a někteří dokonce i zaplatí).

0 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.