Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tento systém je mnohem víc prohnilý než byl totáč v době svého pádu.

1 0
možnosti

vidim to taky tak - karma ... a tech profesionalnich politiku tam je vic nejen Benda. Kdysi jsem mluvil v Karlovych Varech u sklenky vina s exministrem vnitra a poslancem  Grulichem .. ten jednou vetou rekl vsechno .. .kdyz hovori pan poslanec Marek Benda o praci cte referat z papiru, referat ktery mu napsal jeho poradce. Od cloveka ktery v zivote nevzal do ruky lopatu je to na pozvraceni! At jdou nasi investigativni novinari zkoumat, jak ziji byvale spicky nasi politiky, at zacnou  zjistovat jakym zpusobem ziskali sve magisterske a jine tituly - a kde! To by byl zajimavy serial .. myslim si, ze dnes uz je tech duverivych naivku cinkajicich klici daleko mene ... a chtel bych verit i tomu, ze lidi nebudou jen po hospodach kecat a kritizovat, ale ze se tech smejdu zbavi vykrouzkovanim... slo to s Ickem pujde to i s Kalouskem!

4 0
možnosti

I pokud by tyto lidi, zejména poslance, pozavírali všechny, dokonce i zpětně za posledních 20 let, nic moc by se nezměnilo. Zákony totiž zůstanou a není vůle ani síla je změnit. Dál se budou vybírat horentní daně, byrokratický aparát bude dále narůstat, veřejných prostředků na rozkradení a institucí, které to mohou dělat bude stále  dost. Chyba je v systému, který svým dirigismem a paternalismem produktivní o peníze obírá a nabízí je k dispozici právě takovým parazitům, kteří nikdy nevytvořili hodnotu ani za jednu korunu. Tito zprofanovaní jen využili možnosti, které jim tento systém nabízí. K zamyšlení je otázka: Kdo by odolal, když prachy leží všude kolem vás? Stačí se jen sehnout.

3 0
možnosti

Naprosto souhlasím, chce to změnu systému. Změnu ústavy, zákonů atd. Chce to přímou demokracii s obecným referendem. [>-]Podle mého názoru tak vysoká korupce v naší zemi je díky privatizaci bez zákonů, kterou prosadil Klaus. Svou amnestií svým kamarádíčkům zajistil beztrestnost. Na Zvědavci je článek Rozkrádání státního majetku v 90tých letech.

5 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.