Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jaksi nechápete, že Iveta Bartošová si ten bulvár roky záměrně hýčkala a dobrovolně mu dodávala materiál. Ona totiž jednoznačně patří mezi známé lidi, po kterých by už jinak ani neštěkl pes, protože už dávno nevykonává svou profesi, díky niž se známou stala. A proto se musela zviditelňovat alespoň přes média. Z čeho myslíte, že dlouhé roky žije? Její případ je smutný, litovat ji však nemíním, protože si to dělá sama. K politování vidím okolo sebe úplně jiné lidi, kteří si lítost a soucit zaslouží.

6 0
možnosti
Foto

Jistě že vím, že I.B. s médii a bulvárem ráda spolupracovala. Nicméně to nám všem dává právo psát a chovat se k ní tak, jak se to děje?

1 1
možnosti

stačilo by, kdyby se na ni všichni vykašlali a nikdo o ní nikde nepsal,nenatáčel..nechal ji jejímu osudu a byl by klid...;-)

2 0
možnosti

Tragikomický příběh Bartošové lidi dlouhodobě sledují, takže dnes vědí že se jedná o další rodinnou epizodku. Teď je ale situace jiná v tom, že se angažuje policie. Jakmile se angažuje policie v případě známé osobnosti, tak už to je důvod aby o tom napsala i seriózní média, už to není jen bulvár. To jak je vidět, lidi neumí rozlišit. Mimochodem, Bartošové nikdy nevadily bulvární reportáže z jejího soukromí.

2 0
možnosti
Foto

jasněR^ tato "zábava" zašla dávno daleko za hranicí jakéhokoli vkusu a strašně moc o nás vypovídá, a není to nic pěkného...

2 0
možnosti

P78a10v22e69l 42R35y24s

8. 7. 2013 3:58

Ano, zrovna dnes mi živé zpravodajské vstupy v TV zpravodajství, kdy de-facto soukromý problém je jednou z hlavních zpráv, mi přišly doslova nechutné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.