Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J88a13n 50H90l59e88d95í82k

21. 11. 2013 16:30

všechny pražské blanky jsou hrazeny z účtů zbylých měst, už by ten cizincům sloužící přepych měl ustat. Jen idiot by tunel nedokončil-- a všechny šibřinky kolem něho, jsou zástěrkou machinací a podvodů, zástupný problém, který má zamlžit realitu. Kdyby se stát.zástupce panicky nebál o koryto, už by tucet lumpů dávno sedělo !!

0 0
možnosti

Opravdu se pozastavuji nad tím, jak jsou ohebné všechny smlouvy a argumenty. A když pražskému magistrátu dochází argumenty, pak je nejlepší odvést pozornost od placení (na které patrně nemá zdroje) do právní roviny. Teď se na tom budou skupiny velmi drahých právníků velmi dlouho živit podle hesla - ten problém neuteče. Vlekoucí se čas a "laciní právnici" celou stavbu ještě více prodraží.

Několikrát za rok projíždím Brnem, ale nikdy jsem neslyšel takové žabomyší války na výstavbu tunelů, které fungují naprosto bezvadně. Co na to naše milovaná Praho? A co na to mají říkat malé obce, kterým korupční prostředí nedovolilo dosáhnout ani na takové základní potřeby jako je vodovod nebo kanalizace. Je mi Vás celá Praho velmi líto. Nebo je v tom zase nějaký korupční bonbonek ???

0 0
možnosti
RJ

Primátor je náplava z Olomouce. Tomu je Praha u zádele.

3 1
možnosti
AS

A24d23a91m 40S52t92a84v22a

21. 11. 2013 11:20

Pryč s takovým primátorem!  Neumí si s ničím poradit! A chce na nás uvalit to  nejhorší zadlužení, aniž by jeho případnou příčinu nějak zlikvidoval. Bolševici hadr. Za kterou partaj je tam ten primátor?

2 1
možnosti
MB

Za TOP. Kdyby tu byli "bolševici", tak by Blanka (nebo varianty Hana nebo Dana) byla dávno v provozu a jezdilo by i metro D. Ale takhle se sypou peníze někam jinam.

0 3
možnosti
PL

P97e18t59r 90L48u95k83e32š

21. 11. 2013 10:27

Černá stavba? Ne, problém nemá nic společného se stavebním povolením. Daleko spiš souvisí s "porušováním povinností při správě cizího majetku". Magistrát se při podpisu smlouvy patrně neřídil zákonem. Podle všeho před lety Rada v čele s primátorem obešla zastupitelstvo, které o podpisu smlouvy nehlasovalo. Jak by mělo znít Usnesení zastupitelstva? Třeba takhle: "zastupitelstvo POVĚŘUJE (někoho) uzavřením smlouvy na.." Pokud takové usnesení neexistuje, je to pěkný malér. V některých městech už za podobné kousky padaly rozsudky. V téhle fázi ovšem nejde o problém dodavatele stavby.

3 0
možnosti
Foto

Ať už to bylo s Blankou v minulosti jakékoli, nejhorším řešením by teď bylo stavbu nedokončit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.