Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...bych řekl, že 150 tis. jsou "tam nahoře" jen drobáky. Spíš bych si dělal starosti o milióny a miliardy, které končí v "bermudských trojúhelnících".

2 0
možnosti

Asi Vam utekl drobny fakt, ze poslanecky mandat a zamestnanecky pomer neni totez.

1 0
možnosti
Foto

Ale neutekl, nicméně i přes to si myslím že to je fakt dost špatně jak se na poslance a další pohlíží a že na ně neplatí klasický zákoník práce, který mimochodem oni odhlasovali.

1 0
možnosti

Pokud máme v ČR zavést demokracii, tak služebníci lidu by měli být placeni na minimu, pracovní podmínky by měly splňovat minimální standart atp. 

Luxus by měl být doménou těch, kteří si na něj vydělají, ale ne státu a lidí, které si stát najímá. 

Stát musí být chudý, a pokud ne, tak jsem raději pro opulentní absolutní monarchii, ale nehrajme si pak na demokracii.

4 1
možnosti

Takze o statu budou rozhodovat lidi z ukoncenou zakladni skolou pracujici za minimalni mzdu. Super vyhlidky. Uz ted se zadny schopny clovek do politiky nehrne, protoze v soukromem sektoru si vydela vic. Do politiky jdou lidi, kteri umi kecat s vidinou, ze se dostanou k moci a cim vetsi moc, tim vice si budou moct vydelat "bokem". Stat by mel nabidnout podminky, aby na dane problematiky ziskal a namotivoval opravdove kapacity, a aby se jim za dannych podminek nevyplatilo "krast".

0 1
možnosti

já bych to ani neřešila,byť souhlasím s autorkou...oni to prej dají na charitu...tož uvidíme...:-P

0 0
možnosti

Pro mou informaci -- i vy, když hledáte práci, musíte investovat minimálně 50, spíše však 100, tisíc do oblepení svého regionu plakáty, aby si vás vůbec nějaký zaměstnavatel všiml?

LIDI, POCHOPTE TO UŽ KONEČNĚ:

Drahý politik není drahý.

Špatný politik je drahý, i kdyby byl zadarmo.

My jsme národ držgrešlí a závistivců, a tak našim zákonodárcům nabízíme naprostou almužnu. Nikdo schopnější tam s čistými úmysly nepůjde, protože by si výrazně platově pohoršil. Proč by někdo proboha kandidoval do parlamentu, aby pak dostával 35 tisíc měsíčně, když dneska má v soukromé sféře výrazně víc - aniž by mu na internetu lidé spílali, aniž by mu vyhrožovali zabitím rodiny atd.?

Dokud nebudeme ochotní nabídnout zákonodárcům 100.000 měsíčně, nemáme šanci mít v parlamentu nadpoloviční většinu VZDĚLANÝCH, PROBLEMATIKY-ZNALÝCH, POCTIVÝCH a ZODPOVĚDNÝCH jedinců. Za 35 tisíc prostě nikdo nebude upřednostňovat zájmy okolí před svými vlastními, to je nesmysl.

12 7
možnosti
Foto

jakkoli mám chuť poslance nakopat do někam,....to, co říkáte (píšete) dává smysl.R^

1 3
možnosti

No to je právě "Nová doba" - těch 150 dostane za to, že nic nezprasil. :-P

4 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.