Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Nikol, máte pravdu a karmu ode mě. Sociální systém se musí změnit, jeho parametry, jeho zneužívání, jeho nedostatky. Dle méhosoudu ba bylo velmi přínosné, kdyby se dobré, ne xenofobní, nacionalisticky laděné a jiné nekonkrétní připomínky někde ukládali na nějakou adresu. A z těch potom za spolupráce s autory připomínek vytvořit materiál vhodný k přednesení vrcholným politikům, výborům. 

Ona politika na hradě není zrovna tou správnou pro podhradí. A to si musé naši političtí šéfové uvědomit.

Pokud vás, či kohokoliv napadne cokoliv, jak zlepšit, usměrnit, zpřehlednit systém vyplácení jakýchkoliv dávek pošlete na email: ky.tomas@seznam.cz

Možná pomůžeme dobré věci a vykašleme se na to co ODS a TOPka pokáleli. Občas se jim něco také povedlo, i když S karta v té podobě, jak měla fungovat dle Drábka, zcela jistě ne.

0 0
možnosti
Foto

R60o64m90a73n 85K38o23z13e21l

13. 5. 2014 20:42

třeba větší kontrola úřednic, aby volaly do firem, kde uchazeč byl na pohovoru nebo tam byl se ptát na práci a aby se ptaly, jakým způsobem vystupoval, zda měl o práci zájem atd.

0 0
možnosti

Žádná sebereflexe ODS se nekoná, a jak už tu dříve někdo napsal, ani nový předseda p.Fiala je nevzkřísí. Strany, které skončily v opozici, si pletou opozici s nebetyčnou drzostí. To je jak ODS, tak TOP09. Místo, aby zalezly, tak kritizují bez aspoň elementární soudnosti.

3 1
možnosti
Foto

Jako bývalá volička ODS si rvu vlasy (resp. jejich zbytky, protože Nečas s Topolánkem byli taky dílo). Nevybrali leadera, ale figurku, která bývalému vedení vadila nejméně.

3 0
možnosti

Mne to od členky ODS nepřekvapuje! Zdravotnictví nám přivedli na buben, sociální systém nám přivedli na buben, důchodový systém nám přivedli na buben...

Mrzí mne, že jsem ODS zakládal. Zakládali jsme ji na bazi desatera konzervativních politiků, které pak Klaus vyštval z ODS neochotou utvořit funkční senát.

:-)

2 0
možnosti

R^ Zloděj, který má nahrabáno, křičí: už žádné zlodějiny, bylo by to nemorální okrádat ty nejchudší nebo stát !

2 0
možnosti
Foto

R29o18m56a37n 86K59o69z55e43l

13. 5. 2014 16:16

Ale paní poslankyně je úplně mimo - vždyť toto jednou prohlásila: "Sociální systém jako celek je v naší zemi nekoncepční a velmi štědrý. Nechce-li kdokoliv pracovat, prostě se postaví do řady u státního úřadu a ten mu vyplatí bez ohledu na jeho majetek, bez ohledu na jeho rodinné poměru, bez ohledu na to, jak si hledá zaměstnání, sociální příspěvky nejrůznějšího typu"

1 0
možnosti
Foto

To jsou "jenom" politické kecy. Máte pravdu, realita je naprosto jiná. Chtělo by to rozepsat, ale mě se u těchto témat vždycky dělá dost smutno :-/

3 0
možnosti
Foto

Sebereflexe je v případě ODS (a zpravidla i jiných politických stran) jen prázdné slovo.

5 0
možnosti

To není prázdné slovo. To je vzkaz voličům: volte nás i příště, my se polepšíme.

0 1
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.