Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Nikol, je mi trochu líto, jak Vás v diskusi obviňují, jakoby snad Vy jste sama zveřejňovala a  odposlouchávala nechutné,intimní hovory. A nejsou na vině média a naše exekutiva, že se tím zabývají, odposlechy jsou považované za regulerní, jsou uváděné i ve trestních spisech jako důkazy ? Asi bychom měli být hluší ke zveřejňovaným zprávám nebo korigovat je, hlavně nesmíme kritizovat naše politiky, i když jejich morálka nás pobuřuje.:-)

0 1
možnosti
Foto

Díky. Njn to víte, nemorální a neakceptovatelné chování (vládního činitele a potažmo celou vládu a mnoho veřejných funkcí) ovlivňovala nikým nevolená žena, obhajujeme výkřiky po morálce nás a v nás. Protě těch kteří si politiky zvolili v dobré víře, že budou hospodařit s věcmi a statky veřejnými dobře a ve prospěch všech.

1 1
možnosti
Foto

A nezdá se Vám to hrůzné? Z keců obviňovat za sabotáž? Takhle přesně pracovala StB, ale věřte, že mnohem kvalitněji.

6 0
možnosti

To, co píšete, je tak zvrácené, že je mi z vás špatně. Snad vás vlastní špinavost neudáví.

2 2
možnosti
Foto

Mě je špatně z našich politiků. Každý máme něco ...

1 1
možnosti

Jak může ještě dnes někdo věřit těmto blábolům z medií. A věřit, že úniky jsou náhodné. A zrovna před volbami....;-D

6 0
možnosti
Foto

Zveřejněné odposlechy ukazují, že naše demokracie je přes demokratické volby téměř stejně nefunkční jako za "totáče" a reálně nám vládnou nevzdělaní a pologramotní vexláci, číšníci, ajsnbońáci a taxikáři spolu, s kantýnskými a bufetářkami, disponujícími koupenými tituly z obskurních soukromých VŠ. Tato skutečnost, která vede k frustraci a apatii většiny "normálních" občanů a slušné (větší)části obyvatelstva, by měla být medializována co nejvíce...

7 0
možnosti

Píšete, že mnoho lidí je pohoršeno. Patřím k nim. Jsem pohoršen tím, že tisk tyto jedy dávkuje. Je to žurnalistická sprostá nemravnost vyplývající z honby za "konzumentem", za čtenářem, který je takto loven, aby rodiny zoufalých žurnalistů měly co do huby,

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Jsou to vystudovaní lidé,ale studium nevedlo ke kultivaci duše. Podle J.A.Komenského: kdo na vědomostech získává a na mravech ztrácí, tak více ztrácí jak získává.

Autorku blogu asi tento stav rěší. Ta dáma je hnusná Rv

9 4
možnosti

Víte ta Vaše první věta  -dnes vyšlo atd..,prostě normálka.To vám ani trošku nevadí že vycházejí přepisy odposlechů z vyšetřování které právě probíhá.Vynechme aktéry,třeba můžete být vy nebo někdo znamý atd z něčeho podezřelí aniž by jste cokoli provedla a pak by jste si takhle normálně četla vaše soukromé rozhovory.Asi ne protože Vaše  by zprominutím nikoho nezajímaly ale ten princip je přece hrozný.

6 1
možnosti
Foto

Vážená paní

1/ zapomínáte, že jen těžko se k těm odposlechům mohli novináři dostat legálně

2/Njkdo neví zda zveřejńované věci jsou pravdivé nebo falzum

3/Proč asi  se takřka rok stárá kauza oběvuje neustále v mediích p. Babiše poslední týden před volbami-tak hloupá abyste věřila, že to je náhoda snad nejste ani vy

10 2
možnosti

Budu li vás dost dlouho odposlouchávat, nachytám na švestkách i vás.

7 1
možnosti

Vy jste možná schopnější, než naše policie, ale hádám, že všech 10 milionů lidí nezvládnete odposlechnout ani vy.

0 4
možnosti

R^ ano, ono to sice není právně ani morálně úplně košér, tohleto zveřejňování odposlechů, ale jak píšete, oni se na nás taky vůbec neohlížejí. Takže nakonec musí platit:

"jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá", případně: "na hrubý pytel hrubá záplata"

8 4
možnosti

Jak víte že to je pravda8-o

4 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.