Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H13o51n30z29a 27M59a27r70e52k

11. 10. 2014 11:19

Já si myslím, že Hudečkovi je celkem jedno, co si my občané myslíme. Ten pro nás nic dobrého neudělá a neudělal. Já věřím, že se bude pakovat, už by bylo na čase. Třeba taková podpora developerů a likvidace zeleně je u strany TOP 09 zcela jasná. Ale slibujou a slibujou, že žádné další zastavování. Lháři jsou to. Já mám pocit, že celá ta kampaň včetně plakátů slibující opak než dělali, jim akorát uškodila. 

Sbohem TOP 09 a Hudečku! Už jsem byl včera volit a volil jsem samozřejmě proti vám!!!

1 0
možnosti

Jo pražští Pepíci, to jste na tom tak zle , že si do čela Prahy musíte volit křupana z Hané?

Ona ta slavná TOPka je na tom personálně velice slabě. všude dávají toho Karl von Schwarzenberg a náš prezident Osvoboditel TGM se musí obracet v hrobě, bojoval proti šlechtě a to hlavně rakouské a německé a nyní si někteří naši lidé dávají ze ikonu šlechtice, jehož žena a syn neumí česky a jehož proslov v češtině si vyžaduje maximální pozornost, aby Čech porozumněl, co vlastně Karl říká.

0 0
možnosti

Hudecek mel kliku ze prisly povodne.. Jako prvni si ozul holinky a vyrazil k Vltave. A svete div se to stacilo aby se stal primatorem Prahy. Tento neschopny uzvatlany a zkorumpovany hoch se asi modli aby prisla v dobe voleb dalsi povoden. Nechapu kdo ho voli.

2 1
možnosti
Foto

Lidi co mají rozum ale vy ho jistě nevolíte

0 3
možnosti
Foto

Zvláštní, že se tento blog objeví v Babišově Lupě právě v 1. den voleb. Zejména, když TOP a ANO jsou v Praze největšími konkurenty. (pro info - s obsahem blogu jinak souhlas a nefandím ani jedné z uvedených stran)

0 0
možnosti
Foto

Odpovědi pana Hudečka jsou vyhýbavé a celé jeho působení na postu primátora je zmatečné - nemá na to. Jeho trapné hokusy-pokusy důvěru nebudí a Prahu to přišlo sakra draho. Ovšem, nešlo to z jeho kapsy - jen z té naší.

6 2
možnosti

paní Syrovátková píše panu Hudečkovi: „Pane Hudečku, chápu že to asi nevíte, ale úroky z prodlení z nezaplacených faktur jsou firmy ze zákona povinné vymáhat, tudíž soud to nikomu nařizovat nemusí. Tak to prostě je.“

za pana Hudečka odpovím paní Syrovátkové já: „Paní Syrovátková, chápu že to asi nevíte, ale úroky z prodlení jsou firmy ze zákona oprávněny vymáhat, nikoli povinny vymáhat. Tak to prostě je.“

To je jedna věc. Druhou věcí je skutečnost, že magistrat se z dodavatelem dohodl na tom, že úroky vymáhány nebudou. Tuto informaci lze vyčíst z veřejných zdrojů.

1 1
možnosti
Foto

V rámci řádného hospodáře je povinnost každého vymáhat takové platby na které má zákonný nárok. Pokud se dohodli jinak je to jejich věc. Nicméně kolik stála celá ta arbitrážní věc Prahu jsem se dosud nedozvěděla a to je podstata věci. Díky za odpověď za primátora, ale ten online je s ním ne s vámi. Hezký den

3 1
možnosti
Foto

paní Syrovátková

1/ Firmy nejsou ze zákona povinné penále vymáhat-kde jste na tu hloupost přišla

2/ Podstatné je jaké bylo rozhodnutí arbitrů-není automatické, že přisoudí i penále

3/ v situaci kdy jsou zastupitelé kriminalizováni za politické rozhodnutí je logické, že pro zaplacení peněz chtěli nějaké soudní rozhodnutí

0 2
možnosti
Foto

Jde-li o prodlení s plněním peněžitého dluhu, má věřitel právo požadovat od dlužníka vedle plnění úroky z prodlení, není-li podle tohoto zákona povinen platit poplatek z prodlení; výši úroků z prodlení a poplatku z prodlení stanoví prováděcí předpis. (Pozn.red.: Viz nařízení vlády č. 142/1994 Sb., kterým se stanoví výše úroků z prodlení a poplatku z prodlení.)

2 1
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.