Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě nedávno tito lidé z ubytoven, když jim podle nového zákonu hrozilo že příjdou a přicházeli o doplatky na ubytovnách, psali petice a stěžovali si, že nemají kam jít, protože nemají šanci získat byty. A ejhle, po zásahu Ministra vnitra Milana Chovance, že stanovisko obcí k doplatkům je pro úřady práce nezávazné, tak žadatelům, o doplatky na bydlení v ubytovnách začalí ÚP znovu vyplácet. Takže, nebezpečí že příjdou o střechu nad hlavou pominulo, tak nájemní byty odmítají protože, v nájemním bytě by se museli starat sami o sebe a za vlastní peníze. V ubytovnách mají vše zadarmo, platí to stát formou dávek v hmotné nouzi a i když jsou často nezaměstnaní, tak se

těch nevýhod bydlení v nájemným bytě, které popisuje ten leták, tak lekli že radějí budou i nadále bydlet po ubytovnách, co na tom že ty nevýhody které popisuje ten leták, jsou vlastně povinnosti nájemníka v nájemním bytě. Tak to potom dopadá, když jsou někomu vštěpováná pouze práva a povinnosti? O tom možná ani nikdy neslyšeli.

0 0
možnosti

Máte pravdu, to je velmi luxusní hotel, takový parazit si už ani sám uklízet nemusí:-( Nebylo by prozatím řešení tyto ceny za bydlení státem regulovat? Když to stát, tedy my, platí? Samozřejmě za postupné likvidace tohoto problému, i když nechápu, co vláda pořád vymýšlí, nestačí se podívat někde v zahraničí, kde sociální bydlení funguje?

2 0
možnosti

Není možné pořád všechno regulovat.... Řešení je jednoduché, prostě na takové bydlení nebude příspěvek žádný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2245x
Kavárenská povalečka, vážně i nevážně.